A földügyi szakigazgatás hivatalos honlapja
 
english
Akadálymentesített változat
Advertisement

Főmenü

Címlap
Küldetés és jövőkép
FM Földügyi Főosztály
TakarNet tájékoztató
Földhivatal Online
Advertisement
Felhasználási feltételek PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 05.
Tisztelt Látogatónk!

Adatvédelem

Amikor Ön a Földhivatali Portált látogatja, eközben személyes adatait is átadja számunkra. A Felhasználók által a honlap használata során megadott személyes adatok a mindenkori törvényes előírások betartásával kerülnek kezelésre, azok harmadik fél számára nem adhatók át, és kizárólag a szolgáltatás működtetéséhez szükséges mértékben használhatók fel.

Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője a Földmérési és Távérzékelési Intézet. Az általunk szolgáltatott közérdekű információk egy része közvetlenül a Kormányzati Portálról is elérhető, emellett a honlapunkról kiindulva számos további szolgáltatást a Kormányzati Portálon vehet igénybe. Ezekben az esetekben Ön honlapunkat elhagyja, átlép a Kormányportálra és adatainak kezelése attól fogva ott történik. (Böngészőprogramja mutatja a képernyõn, hogy Ön éppen hol jár.)

Szerzői jog

A Földhivatali Portálon közzétett információk a forrás megjelölésével felhasználhatók. A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Földművelésügyi Minisztérium Földügyi Főosztálya (FM FF) előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. Tilos a tartalom szoftveres, vagy egyéb úton történő automatikus, válogatás nélküli átvétele.

Tilos a honlap tartalmaiból hírügynökségi szolgáltatás, vagy jellegében azzal hasonló, vagy azzal azonos tevékenység folytatása, ide értve a tartalom részben, vagy egészben történő értékesítését, és egyéb szolgáltatásba történő beépítését is.

A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. törvény, a Büntető Törvénykönyvről szóló 1978. IV. törvény, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. tvörvény, a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010. évi CIV. törvény, valamint a Szerzői Jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény megfelelő rendelkezéseinek.

Az FM FTF  engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A honlap tartalmának szerzői joga (különös tekintettel a fényképekre) az FM FF-et illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik.

Az FM FF a Földhivatali Portálon nem helyez el semmilyen üzleti jellegű reklámanyagot, hirdetést, kizárólag a köz- és a nonprofit szféra közérdekû híreit, információit teszi közzé.

Az elektronikus szolgáltatásainkról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. Mindemellett az FM FF fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze. A kapcsolódás elhelyezéséről, illetve a honlapunkon történő megjelentetési igényről a

06-1-795-0688 faxszámon vagy a   e-mail címen kérünk bejelentést.

Ugyanitt kaphat tájékoztatást honlapunk anyagainak felhasználásával kapcsolatban is. Kérjük, hogy a levélben nevét, elektronikus postacímét, a felhasználás kívánt módozatát írja le.

Egyéb nyilatkozatok

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

A honlap üzemeltetője törekszik a szolgáltatás hibamentes folyamatosságának fenntartására, de a honlap funkcionalitása, és az általa nyújtott szolgáltatás hibátlan működése tekintetében nem vállal felelősséget. A honlap üzemeltetője mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon elhelyezett anyagok vírus- illetve egyéb kártékony programoktól mentesek legyenek.

A honlap tartalmi, strukturális és arculati változtatásához való jogát a honlap szerkesztője, üzemeltetője fenntartja magának, ezen változtatásokat nem köteles előzetesen bejelenteni.

A honlap szerkesztője, üzemeltetője a honlap használatából vagy használhatatlanságából eredő, illetőleg a honlap használata során a  Felhasználót ért vélt vagy valós károkért való felelősségét kizárja. A Felhasználó a honlapot kizárólag saját felelősségére használja.

Bármilyen jogsértés, vagy a Felhasználó által a jelen feltételek megszegése, vagy annak megalapozott gyanúja esetén a Felhasználó a szolgáltatásból felszólítás nélkül véglegesen kizárható, továbbá vele szemben a vonatkozó jogszabályok szerint eljárás indítható.

 
Advertisement
Advertisement

Társoldalak

Kormányportál
FM
BFKH FTFF (FÖMI)
NKP Nonprofit Kft
MePAR
GNSSNET

Advertisement


   
Felhasználási feltételekImpresszumKapcsolatÜgyfélszolgálatMobil verzióTechnikai információkGYIK
   
© 2007-2017 FM FF