A földügyi szakigazgatás hivatalos honlapja
 
english
Akadálymentesített változat
Advertisement

Főmenü

Címlap
Küldetés és jövőkép
TakarNet tájékoztató
Földhivatal Online
Advertisement
Aktuális
A szakértő szemével
60 éves a Geodézia és Kartográf... PDF Nyomtatás E-mail
2009. november 10.

A Geodézia és Kartográfia címû szakmai folyóirat jubileumi különszámmal jelentkezett elindításának 60. évfordulója alkalmából. "Ezúton kívánjuk, hogy a jubileumi számot eredményesen forgassák a múlt megismerése, a szakterületünkön végbement változások követése céljából, saját érdeklõdésük és szakmai hitvallásuk igazolására vagy éppen érvanyagként a másokkal folytatott szakmai vitákban. ...Kívánjuk, hogy a jövõbeni fejlesztések és új elképzelések kialakításakor e jubileumi szám cikkei jó és egységesen értelmezhetõ hivatkozási alapként szolgáljanak szakmai közösségünk számára.

Ezekkel a szavakkal ajánlja a különszámot, illetve a folyóiratot Dr. Mihály Szabolcs, az MFTTT elnöke és Horváth Gábor, az FVM FTF fõosztályvezetõje.  

borito

"Szeretném remélni, hogy lapunk e különszámát azok a kollégáink is érdeklõdéssel fogják kézbe venni, akik eddig nem voltak lapunk rendszeres olvasói, hiszen a mi szándékunk - nem csak e külön kiadvány alkalmából -, hogy rendszeresen, érdeklõdésüket kielégítve tudjunk e széles szakterületen dolgozó kollégáinkhoz szólni mindazokban a témákban, amelyekkel napi munkájukat segítjük." - mondja Dr. Riegler Péter fõszerkesztõ ebbõl az alkalomból.

A kiadvány a FÖMI könyvtárában kölcsönözhetõ, illetve az MFTTT titkárságán megrendelhetõ.
A Geodézia és Kartográfia c. folyóiratra szintén az MFTTT-nél (1149 Budapest, Bosnyák tér 5. I. em. 106., ügyvezetõ titkár: Kenderes Dóra, telefon: 36 (1) 201-8642, fax: 36 (1) 460-4163, postacím: H–1371 Pf. 433., e-mail: mfttt@freemail.hu) lehet elõfizetni.
A korábbi számok elektronikusan is, két hónap késéssel leölthetõk a folyóirat archívumából.

 
< Előző   Következő >

Advertisement
Advertisement

Változásfigyelés

Társoldalak

Kormányportál
Miniszterelnökség
Agrárminisztérium
Nemzeti Földügyi Központ
Lechner Tudásközpont
MePAR
GNSSNET
Nemzeti INSPIRE Geoportál
HM hatósági térképészet

Ki van itt?

Jelenleg 11 vendég online

Advertisement


   
Felhasználási feltételekImpresszumKapcsolatÜgyfélszolgálatMobil verzióTechnikai információkGYIK
   
© 2007-2019 AM FTF